Δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες άνω των 20€

Shopping Cart

  • No products in the cart.

Το κατάστημα well dressed  παρέχει την δυνατότητα επιστροφής / αλλαγής προϊόντων  στις εξής περιπτώσεις :

  • εάν μετά την παραλαβή του προϊόντος διαπιστώσετε ότι δεν σας κάνει το μέγεθος ή δεν σας ικανοποιεί το προϊόν , το κατάστημα well dressed αναλαμβάνει την αλλαγή του προϊόντος. Στην  περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού μπορείτε να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το ύψος του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή μεγαλύτερου τιμήματος εφόσον το επιθυμείτε. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ στην αλλαγή χέρι με χέρι για παραγγελίες κάτω των 60κάτω στην πόρτα σας. Η πρώτη αλλαγή για παραγγελία άνω των 60είναι δωρεάν. Ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας.  Η επιστροφή για Κύπρο γίνεται με χρέωση 12€.
  • σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων το κατάστημα well dressed αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους. Σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίδιας αξίας.Τα έξοδα αποστολής στην παραπάνω περίπτωση επιβαρύνουν το κατάστημα well dressed.
  • η επιστροφή χρημάτων δεν είναι αποδεκτή

Προϋποθέσεις επιστροφής

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση.

Σε περίπτωση αντικατάστασης ή αλλαγής θα πρέπει τα προϊόντα να συνοδεύονται απαραίτητα με την πρότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολογίου.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει τα προϊόντα και να είναι σε άριστη κατάσταση ( απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής να μην έχει αφαιρεθεί το χάρτινο ταμπελάκι ).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η συνεννόηση με το κατάστημα well dressed είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

Διαδικασία επιστροφής

  • Στο φυσικό κατάστημα. Επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος θα σας καθοδηγήσουμε για τα περαιτέρω .
  • Μέσω ΕΛΤΑ courier
    1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
    2. Αποστέλλετε το δέμα στη διεύθυνση του καταστήματος well dressed (καρτέλα επικοινωνίας) , μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών με την ένδειξη προς επιστροφή.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας καθίσταται δυνατή μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το προϊόν στον πελάτη.

Σε ολική ακύρωση παραγγελίας υπάρχει πλήρης οικονομική επιβάρυνση του πελάτη όλων των αποστολών, ανεξαρτήτου ποσού της αρχικής παραγγελίας. Το ποσό κάθε αποστολής είναι 3€.

Για ακύρωση της παραγγελίας επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@welldressed.gr  ή στα τηλ.: +30 2311 210 444+30 2311 243 344

You don't have permission to register